Workshop faciliteren van netwerken & intervisie

Workshop faciliteren van netwerken & intervisie: oefenen met ‘liberating structures’

dinsdag 25 januari, 15.00 – 16.30 uur, online

Altijd relaties en ontmoeten centraal stellen in je netwerk om met elkaar aan de slag te gaan! Hoe kan je dit goed doen? In een (leer)bijeenkomst, in een team, bij intervisie of in een gesprek wil je vaak dat mensen van elkaar leren, elkaar inspireren, een goed gesprek hebben, of tot co-creatie van plannen, ideeën en acties komen. Hoe kan je dit zodanig faciliteren dat iedereen betrokken en enthousiast raakt, én dat ze met elkaar tot betere resultaten komen?

Liberating structures

De werkmethoden ‘liberating structures’ maken het mogelijk betrokkenheid en eigenaarschap te realiseren door eenvoudige werkvormen van dialoog en co-creatie. Het gaat om het faciliteren van simpele interacties om mensen met elkaar te laten uitwisselen, van elkaar te laten leren en tot gezamenlijke actie te laten komen. In deze workshop laten we verschillende ‘liberating structures’ de revue passeren en gaan we met een paar oefenen. Na afloop van de workshop ben je in staat zelf de werkmethoden uit te proberen en te gaan toepassen in je werk.

Voor wie?

Implementatiedeskundigen, kwaliteitsfunctionarissen, zorgprofessionals, onderzoekers, projectleiders, kennismakelaars en veranderkundigen.

Aanmelden

De workshop wordt online via ZOOM gehouden op dinsdag 25 januari 2022 van 15.00 -16.30 uur. Meld je aan bij Madelon Rooseboom via mrooseboom@zinl.nl.