Online Lunch Implementatiespel

Online Lunch Implementatiespel

donderdag 27 januari 2022, 12.30 – 13.15 uur, online
vrijdag 28 januari 2022, 12.30 – 13.15 uur, online

Implementatie is als een jungle. Prachtig! De geoefende ‘Impulsor’ weet dat je er in verstrikt kan raken. De enthousiaste ongeoefende ‘Impulsor’ kan lelijk gewond raken als hij onvoorbereid op pad gaat.

Speel het implementatiespel tijdens de lunch

Ernst-Jan Wind en Carian van der Sman ontwikkelen met hun team van Impulsor.health een implementatiespel. Het spel heeft 2 fases:

  • doel van de eerste fase is meer bewustwording over wat je helpt (attributen) of tegenhoudt (dwarsliggers) in de implementatie jungle
  • doel van de tweede fase is inzicht krijgen in wat jullie specifieke implementatie(plan) nodig heeft

Het spelen van dit spel is uiteraard leuk. Het biedt je implementatieteam een leuke en goede kennismaking met elkaar. Ideaal dus als teambuilder en projectstart!

Speciaal voor de implementatieweek hebben we een online versie van dit bordspel gemaakt. Kom kennismaken met dit spel door mee te spelen.

Voor wie?

Iedereen die wel eens verstrikt raakt in een implementatiejungle en spelenderwijs wil zien hoe je jezelf en je implementatieteam plezier, overzicht en concrete acties kunt geven. O ja, en voor iedereen die een leuke lunch activiteit kan gebruiken.

Meld je aan en leg een dobbelsteen of munt klaar

Meld je via deze link aan voor de spelsessie op donderdag 27 of vrijdag 28 januari. Leg alvast een dobbelsteen of muntje (kop of munt) klaar om mee te kunnen doen. Per sessie kunnen maximaal 6 mensen meedoen. Indien vol plannen we een extra sessie in.

Werkt bovenstaande link niet kopieer dan deze link in je webbrowser: https://docs.google.com/forms/d/1W9SYF2ZLCrRJbH8RDa2cf9A6PQVNEmbl_iEmG_ojZU0/viewform?edit_requested=true