Online Lunch Implementatiespel

Online Lunch Implementatiespel

donderdag 27 januari 2022, 12.30 – 13.15 uur, online
vrijdag 28 januari 2022, 12.30 – 13.15 uur, online

Implementatie is als een jungle. Prachtig! De geoefende ‘Impulsor’ weet dat je er in verstrikt kan raken. De enthousiaste ongeoefende ‘Impulsor’ kan lelijk gewond raken als hij onvoorbereid op pad gaat.

Het implementatiespel werd tijdens de lunch gespeeld.

Ernst-Jan Wind en Carian van der Sman ontwikkelen met hun team van Impulsor.health een implementatiespel. Het spel heeft 2 fases:

  • doel van de eerste fase is meer bewustwording over wat je helpt (attributen) of tegenhoudt (dwarsliggers) in de implementatie jungle
  • doel van de tweede fase is inzicht krijgen in wat jullie specifieke implementatie(plan) nodig heeft

Het spelen van dit spel is uiteraard leuk. Het biedt je implementatieteam een leuke en goede kennismaking met elkaar. Ideaal dus als teambuilder en projectstart!

Speciaal voor de implementatieweek is een online versie van dit bordspel gemaakt.

Verslag

Carian van der Sman van bureau Impulsor leidde een lunchbijeenkomst waarbij deelnemers een online implementatiespel mee speelden. Het was een leuke activiteit waarbij kwesties die meespelen bij implementatie, eigenschappen van teamgenoten en in beeld krijgen van de situatie langskwamen. In 2 tot 3 uur kan je hiermee werken aan versterken van het teamgevoel en reflecteren op wat je te doen staat bij een implementatieproject. Meer info via deze link: https://impulsor.health/implementatiespel/