Categorieën
Geen categorie

NIC meetup op 21 februari

NIC meetup op 21 februari

De vanuit de Week van de implementatie uitgestelde NIC meetup vindt plaats op 21 februari van 14.00 tot 16.00 uur. De bijeenkomst richt zich op de NIC strategie 2022-2024, waarbij ruimte is voor discussie met leden over hun behoeften en wensen.

De meetup start met de presentatie: Regionale Zorgtransformatie: Een Uiterst Sociale Kwestie door Wouter Keijser, zorgtransformatie-architect en facilitator van cultuurverandering binnen en tussen zorgorganisaties. Keijser richtte zich afgelopen jaren op de ontwikkeling van best practices op het gebied van (e-health ondersteunde) regionale netwerksamenwerking.

Om 14.30 begint de presentatie NIC 2023-2024 waarin de NIC strategie, de Wikken & Wegendienst en Implementatiekennis en -opleidingen aan bod komen.

Meld je aan via info@nlimplementatie.nl; volg de meetup via Teams.