Categorieën
Geen categorie

Veel deelnemers voor de NIC Week van de implementatie 2023

Veel deelnemers voor de NIC Week van de implementatie 2023

Van 23 tot en met 27 januari 2023 organiseerde het NIC traditiegetrouw de Week van de Implementatie. De NIC-website vormde het platform waarop een 8-tal bijeenkomsten waren aangekondigd voor iedereen die in implementatie geïnteresseerd is. De meeste events hadden online plaats met elk rond 30 deelnemers en 2 uitschieters met meer dan 100 aanmeldingen. Dat waren de webinar Implementeren van zorgtechnologie/eHealth; waar moet je op letten? door Academy het Dorp en het live symposium van het Implementatienetwerk Sport en Bewegen met zelfs 120 deelnemers.

Aan de afwisselende week is met veel belangstelling en plezier deelgenomen door veel enthousiaste implementatiecollega’s. Voor wie niet kon deelnemen zijn vanaf half februari een uitgebreid verslag en de presentaties op deze website te lezen.