Categorieën
Geen categorie

Geef je op als deelnemer van de Week van de implementatie 2023

Geef je op als deelnemer van de Week van de implementatie 2023

Van 23 tot 27 januari 2023 organiseert het NIC weer de jaarlijkse Week van de Implementatie. Tijdens deze week organiseren tal van implementatiegerichte mensen en organisaties bijeenkomsten waar je fysiek welkom bent of online aan kan deelnemen.

Enkele programmaonderdelen zijn al bekend. Het Implementatienetwerk Sport en Bewegen organiseert op de vrijdag een onderzoeksymposium in Eindhoven. Daarnaast verzorgt het ZonMw implementatieteam een sessie over vragen die zij vaak gesteld krijgen (FAQ’s) en de antwoorden die zij daarop geven.

Zoals de gewoonte is, zorgen initiatiefnemers voor het organiseren van de bijeenkomsten. Daarvoor biedt het NIC een platform en voor het verwerken van de aanmeldingen. Stuur ons een mail om jouw bijeenkomst toe te voegen of om je op te geven als deelnemer.