Categorieën
Geen categorie

NIC meet-up op 19 april

NIC meet-up op 19 april

Het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) krijgt steeds meer gestalte. Na een succesvolle verkenning gaan we voortvarend aan de slag om de ambities van het NIC om te zetten in concrete acties. Acties die we samen met jou in gang zetten.
Daarom nodigen wij je uit om op 19 april van 10.00 t/m 12.00 deel te nemen aan de online meet-up van het NIC. Tijdens deze meet-up maak je nader kennis met de andere geïnteresseerden, de resultaten van de verkenning van afgelopen jaar en zullen de vier werkgroepen hun plannen voor komend jaar presenteren. Natuurlijk krijg je ook de kans om daarover mee te praten: in 2 interactieve sessies praat je mee over ambities en concrete acties voor het komende jaar.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *