Categorieën
Geen categorie

Implementatiestrategieën voor innovaties

Uitnodiging onderzoek TNO – Implementatiestrategieën voor innovaties

TNO Child Health ontwikkelt op dit moment een keuzetool voor strategieën die belangrijk zijn bij het implementeren van innovaties in de zorg voor jeugd. Onderdeel is een Delphi ronde onder experts, waarvoor wij jou benaderen.

TNO wil graag jouw mening horen over:
– Welke implementatiestrategieën ontbreken in ons overzicht?
– In hoeverre passen de implementatiestrategieën bij de gepresenteerde determinanten?

Wat levert deelname op?
Als dank voor je bijdrage zullen wij jouw naam (indien gewenst) opnemen in het dankwoord (acknowledgement) van de publicaties van dit onderzoek. 

Achtergrondinformatie van het project
Aanleiding voor dit project zijn vragen van praktijkprofessionals en beleidsmakers in de zorg voor jeugd die zich bezig houden met implementeren van nieuwe kennis en innovaties. Zij gebruiken al langer de door TNO ontwikkelde MIDI, een assessment voor determinanten die implementatie hinderen of versnellen. Het project bestaat uit drie fases: 1. Op basis van literatuur en praktijkkennis opstellen van een overzicht van veranderstrategieën voor elke determinant van de MIDI; 2. Delphironde onder implementatie-experts ter aanvulling van het literatuuronderzoek; en 3. De ontwikkeling en verspreiding van de keuzetool. Je vindt de informatiebrief van dit onderzoek hier.

Invullen van de vragenlijst
Als je de vragenlijst wilt invullen stuur dan een email naar Meinou Theunissen (meinou.theunissen@tno.nl). Je krijgt dan een persoonlijk link naar de vragenlijst toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *