Gezocht: deelnemers projectgroep certificering voor implementatie-deskundigen Sjors Kaufmann 24 januari 2024

Gezocht: deelnemers projectgroep certificering voor implementatie-deskundigen

Verschillende mensen met elkaar in overleg aan een vergadertafel
Blog
Implementatie van onderzoeksresultaten en innovaties wordt steeds belangrijker voor organisaties. Maar wie kan je daar goed bij helpen en waar vind je een geschikte implementatiedeskundige?  Vanuit het NIC willen wij certificering voor implementatiedeskundigen gaan organiseren. Met deze certificering kunnen implementatiedeskundigen zich op hun kennis en expertise onderscheiden in het werkveld en hebben werkgevers/opdrachtgevers meer zekerheid over de deskundigheid die zij in huis halen.  

Waar zijn wij naar op zoek
Deelnemers aan de projectgroep (5-6 leden) die willen meedenken en bijdragen aan het traject om te komen tot certificering voor implementatiedeskundigen (periode jan-dec 2024). Grijp deze unieke kans om een bijdrage te leveren aan deze belangrijke ontwikkeling, en daarmee verdere professionalisering van het implementatieveld en -vakgebied. En uiteraard een mooie manier om je netwerk verder uit te breiden!   Het traject wordt begeleid door een klankbordgroep vanuit het NIC. Doel is om in het voorjaar 2024 de kaders voor certificering helder te hebben, en in het najaar 2024 het proces nader in te regelen.  

Wat vragen wij
Iemand die beschikbaar is voor het meedenken in en het uitvoeren van activiteiten zoals het meeschrijven aan een plan van aanpak en het voeren van gesprekken met potentiële uitvoerders van certificering.   De kick-off van de projectgroep vindt plaats op dinsdag 6 februari tussen 14.30 en 16.00. Locatie wordt in overleg vastgesteld.  

Reageren en/of meer informatie
Ben je geïnteresseerd, laat het ons weten via info@nlimplementatie.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.